4. 3 Круг

Мова - щоб казати вам думку.
М'язи - щоб ти її почув.
Страх - щоб не забув поцілунку.
Кара - щоб ти її відчув.
             ****
Справа - щоб було чим займатись.
Кнута - щоб тільки про це міркував.
Знаки - щоб за ними вертатись.
Гроші - щоб за них купував.
            ******

9 мая 2010


Рецензии