Насправдi

Коли вважаєш що літаєш,
Можливо вниз не полетиш -
Вершини гір ти підкоряєш,
Але насправді, просто спиш.
Коли біжиш вперед по полю,
І далі в світ, через степи,
В омріяну дитинством казку,
Але насправді, навпаки, -
Все твоє серце – брами, мури
І позакривані замки.
Проте, ти спиш і все насправді:
У вись летить душа твоя
В омріяну дитинством казку,
Через степи, через поля.

13.06.2005


Рецензии