Чайка

Чайка моя летить в далечінь
Поміж вітрів в краї чекання.
Мила моя, серце верни,
Ти поверни моє кохання.
Люба моя, твої пісні –
Дощі рясні, повні ридання.
Мила моя, візьми мої сни,
Побач мої сни, повні бажання.
Пташка моя знову летить,
В небо летить, проте, не знає,
Що там в далі, в синій далі,
Її серце чекає.

8.06.2005


Рецензии