Доля

Що тривожить долю ніжну і щасливу
Що проходить поруч весняна пора
Кожен день блукає та чекає дива
Та постука осінь скоро золота

Ось навіють смуток ці дощі осінні
І немає сяйва у його очах
Ніжний наречений, ти чекай весілля
Нашого з тобою, вірність у словах

Втративши надію, піднімайся сміло
Ти - моє кохання волею небес
Позабувши радість, знайдеш неуміло
Ту дорогу довгу, де я жду тебе

Листопад закружить цей незнаний вир
І життя самотні сповнені журбою
Доле моя, доле мені тільки вір
Від тепер я завжди буду із тобою


Рецензии