Ти - те, що менi треба!

Я в тебе закохана по вуха,
Знаєш, ти моя найкраща думка...
Я тобі шепочу в полу тьмі –
*Я тебе кохаю, тільки вір мені!....*

Знаєш,  ти моя найкраща мрія...
Знаєш, я без тебе шаленію...
Знаєш, мені важко уявити,
Як без тебе буду жити...

Ти – довгий марафон!
Ти – мій найкращий сон!
Ти – моє власне небо!
Ти – те, що мені треба!

Ти  – знаєш, я кохаю...
Ти – знаєш, я сумую...
Ти – знаєш, я не вмію...
Без кохання жити не умію....!

Знаєш, прокидаючись вночі,
Знову розумію – уві сні,
Ти до мене знов приходив,
Мої думки знов тривожив...

А якщо мене розбудять,
Я скажу твоє ім’я...
Хай мене не зрозуміють,
Та кохаю тебе я!

Ти – моє власне небо...

Ти – те, що мені треба....


Рецензии