Незалежна

Країна, як квіт, Україна -
моя Батьківщина єдина,
рідненька,як батько і мати,
убрана в калинові шати…

Стражденна моя Україна –
історії гірка святиня:
в ній пам'ять про голод і війни,
репресій кривавих години…

Щаслива ти вже, Україно?! –
Тепер  незалежна країна…
Чому ж ТВІЙ народ працьовитий
шукає  те  щастя по світі?!
.........................
Священна моя Україна!
До БОГА з молитвою лину,
щоб врешті народ наш і ВЛАДУ
з’єднала і ВОЛЯ ,і ПРАВДА…

   


Рецензии
Горечь, у меня горечь горькая, неизбывная.
Тепла Вам,

Елена Керчь   26.11.2016 11:04     Заявить о нарушении
На это произведение написано 8 рецензий, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.