Зрозум й

Ти дзвониш невгамовно і вдень,і вночі,
Щоб зустрітися привід знаходиш ти знов...
Але все це даремно- від серця ключі
Загубилися і заіржавів замок.

приспів

Зрозумій-
Ми окремі світи,нас немає двоїх.
Наших мрій
Не існує давно,лише мрії твої.
Зрозумій,
Що ім*я не твоє шепочу уві сні.
Своїх вій
Ти не зрошуй сльозьми,що набридли мені.
Зрозумій...

Я не хочу тебе ображати нічим.
Знаю, що я для тебе диявол і бог,
Але ти зрозумій,що є кілька причин,
По яким ми ніколи не будемо вдвох.

приспів

Зрозумій-
Ми окремі світи, нас не має двоїх.
Наших мрій
Не існує давно, лише мрії твої.
Зрозумій,
Що ім*я не твоє шепочу уві сні.
Своїх вій
Ти не зрошуй сльозьми,що набридли мені.


Добре вдачу шаную, ціную красу,
Але поруч з тобою нн зможу ідти,
Адже тільки страждання і розпач несу.
Моє сонце,пробач менє і відпусти.

приспів

Зрозумій...
Ми окремі світи, нас не має двоїх
Наших мрій
Не існує давно, лише мрії твої.
Зрозумій,
Що ім*я не твоє шепочу уві сні.
Своїх вій
Ти не зрошуй сльозьми,що набридли мені.
Зрозумій...


Рецензии