Слова... Слова...

Слова... Слова... Як боляче мені...
Як боляче мені на серці, на душі,
Як ранити словами можна друга,
Коли йому на серці дуже туго.
А ще словами можна підбодрити,
Пораду дати, можна щось зробити!
Зробити можна, коли друг в біді,
І повернути його впевненість в собі.
Турботу, ласку можна проявити,
Словами заспокоїти і вбити,
Але убити можна у душі
Слова...Слова...Як боляче мені...


Рецензии