З Державним святом Прапора!!!

Від Заходу до Сходу,із півночі до Криму, цінуємо свободу і нашу Україну! Поля жовтіють стягами,і голубими стрічками течуть по Україні всі ріки із потічками. І в Чернівцях,і в Рівному ,в Донецьку чи у Львові живемо ми всі рівними, по духу і по крові. В руках своїх тримаємо ми зброю всемогутню- Вкраїну величаву-красу свою- майбутнє! Нехай весь наш народ цвіте і процвітає!!! З Державним святом Прапора я щиро вас вітаю!!!


Рецензии