***

Хлопці! Шукайте себе з ранку
Абіля вас гарнесньку дівчиську,
Лягайте на відверту отоманку,
Додайте в ноги чорну кицьку
І насолоджуйтесь шикарами кобет,
Частіше згадуйте малесенькій сонет,
Де тільки ви,а жінка на роботі...
Коли додать? Скажімо так: к суботі!....
Шукай своєтаємне почуття,
Інколи відверте, бездоганне,
Розідране у пристрасті плаття,
І все що недаремне, непогане!...
Козацьке слово частіше шукай
І задавай дівчинам слово:"Why?"


Рецензии