Мамi

Чи то сумне? Чи ніжне? Чи болюче?
Чи радісне?...
Але таке живе… і рідне…
Бо любов…
На душу припаде…
І трохи щіпне очі…
І переверне душу
Знов і знов
Одне єдине слово…
Мамо…
Ви так далеко… І так близько Ви…
Та ні… Ви завжди поруч з нами…
В години щастя…
Й, не дай Бог, біди..
Як до води
Ми кожен раз – до Вас…
Що є мудріше Вашої любові?..
Та сила, що тісниться в Вашім слові
Нас ставила на ноги…
І не раз…
На Вами заповідану дорогу…
Ми вдячні Вам.
І слава Богу, що Ви в нас є!..
Бог все на світі знає…
Єдине, про що ми його благаєм…
Хай Він здоров’я більше Вам дає…
І щастя…
Його ласки і любові…
І що у Нього гарного ще є…
А ще…
Побудьте довше разом з нами…
Ми любим Вас…
Ви в нас єдині, мамо…


Рецензии
На это произведение написано 5 рецензий, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.