Кохання

Чи варте воно того,
Що ми за нього втрачаємо:
Кохаємо Бог знає кого,
Але один одного не вітаємо.
І навіть невчасний дощ,
Якого давно чекаю,
Не відповість мені,
Кого ж я насправді кохаю.
І серце б’ється в грудях -
Хворе, воно чекає -
Що зранку ти скажеш мені:
„Кохаю, кохаю, кохаю…”

26.06.2005


Рецензии