Поклик серця!

Я БАЧУ ДЕНЬ,Я БАЧУ НІЧ
ВСЕ НАВКРУГИ ЧУДОВЕ,
ДРУЗІ МОЇ: НЕ В ТОМУ РІЧ:
ЦЕ ВСЕ НЕ ОДНАКОВЕ;

У КОЖНОМУ СВОЄ ЖИТТЯ
СВОЯ ДУША,НАТУРА
ЦЕ ЩЕ НЕ ВИВЧЕНЕ БУТТЯ,
НЕВИВЧЕННА КУЛЬТУРА

У ПОЛІ КВІТКА РОЗЦВІЛА
ЯКА ВОНА ПРЕКРАСНА,
БДЖОЛА ЇЇ УЖЕ ЗНАЙШЛА,
ПИЛОК ЗБИРАЄ ВЧАСНО

А ТАМ, ДИВИСЬ НЕПОДАЛІК,
МЕТЕЛИКИ ЛІТАЮТЬ,
ТАКОЖ ПИЛОК У ПОЛІ
ВОНИ ГУРТОМ ЗБИРАЮТЬ

ЯКА КРАСА,КУДИ НЕ ГЛЯНЬ
НАВКОЛО ВСЕ ПРЕКРАСНЕ,
ТАКЕ ЦНОТЛИВЕ,І ЖИВЕ
І ДО ЖИТТЯ ПРИСТРАСТНЕ!

ЦЕ ПОЛЕ- МИР,
МЕТЕЛИКИ- ЦЕ ЛЮДИ,
НЕХАЙ ЦЯ РАДІСТЬ,ЯК ПИЛОК,
РОЗВІЄТЬСЯ ПОВСЮДИ!


Рецензии