У Тоб1!!!

У Тобі всі джерела мої, у Тобі!
У Тобі моя сила, і вдача, і щастя,
У Тобі моя радість, Господь, у Тобі,
Все в мені, що від Тебе, прекрасне!

У Тобі моя втіха, і спокій, Господь!
У Тобі є і тиша, і захист від вітру.
Ми з Тобою навіки, мій Милий, удвох!
І нікому не знищить Твого заповіту!

У Тобі і спасіння, і вічне життя,
У Тобі доброта, і прощення, і вдячність,
У Тобі милосердя, у Тобі співчуття,
У Тобі для людей - все найкраще!

Лише в Тебе слова для чудових віршів!
У Тобі грає музика танцю живого!
У Тобі струни ніжні святих почуттів!
І Тебе не замінить ніхто і ніколи!!!


Рецензии