Я прийшла до Тата!!!

Я хочу голову схилити на Твої коліна,
І ніжно так прошепотіти серцем :"Тату!
Прийшла до Тебе я , Твоя дитина,
З доріг чужих, лишивши все позаду…

Позаду смуток , сИрітство душі,
Пекельні муки, здерті руки й ноги,
І ріки сліз, і німота віршів…
Усе позаду!!!Слава, слава Богу!

Не буду оглядатись! Я вперед іду!
І ось тепер я – у Твоїх обіймах!
Ти руку поклади на голову мою
І так держи- її ніхто не зніме.

Не хочу ні просити, ні жалітись…
Уста мої не вимовлять ні слова…
В Твоїй любові я прийшла зігрітись…
Лиш після цього далі йти готова!"


Рецензии