Я напэ на варЭят шчасл вы...

Я напэўна вар'ят шчаслівы,
Альбо дурань, што верыць у лёс.
Варажу... І малюся Марыі:
"Супакою i моцы воз..."

Я чытаю буддыскiя мантры,
Канцэнтрую энергію "цы",
Часам мрою пра дыяманты,
Уласны бізнэс, дзяцей, як ты...

А калi я заплюшчу вочы,
Мне бы ўзяць цябе за далонь
І прамовіць: "Ёсць квіткі на Сочы.
Як табе Алiмпійскі агонь?.."


Рецензии