Станцiя Карпати

Перехід над пероном,
                розпечений сонцем,
Гострий шпиль
          наче хоче торкнутися неба,
У будиночку станції
               тьмяні віконця
Задивляються
          нібито самі у себе.

За горою зникає
              гуркотливий потяг,
Ремонтують перон
               і знімають всі плити
На яких того року
              стояли ми поряд,
А тепер там від нас
                не залишать і сліду.

І здригається серце
                шаленим вагоном,
Що зірвався із рейок
                у спробі злетіти,
Коли всі світлофори
                палали червоним
І здавалось, не буде
                зеленого світла...

Іржавіючи, час
              розсипається порохом
І минає життя,
            як минає це літо...
Я стою на пероні,
             захлинувшись у спогадах,
І не плачу -
           то очі сльозяться од вітру.




Станція "Карпати", 2007 р.


Рецензии
Мені дуже-дуже сподобалось, навіть не можу передати як!
Спасибі Вам велике!

ПС. Ви надрукували знизу у підписі "Карпити"

З повагою,

Вероника Нежинская   18.08.2010 00:18     Заявить о нарушении
Щиро вдячний Вам за відгук та за зауваження!
Помилку вже виправив :)

З повагою,

Александр Чернобривенко   18.08.2010 08:49   Заявить о нарушении