Професiйнi украiнцi

(вірш в прозі)

Є досить цікава категорія людей –
Професійні українці.
Вони нічого не знають, крім рідної мови.
Вони нічого не хочуть знати, крім рідної мови.
Вони не пам’ятають нічого, крім страждань України.
Вони не вміють нічого, крім розповідати, як люблять Україну.
До них ніби приросли їх вишиванки.
Якщо між них трапляються жінки, мені дуже хочеться приклеїти їм
Запорізькі вуса.
Вони завжди готові боротися.
Правда, у них ніколи немає конкретної програми для боротьби.
Їх дуже багато.
Їх стає все більше.
І мені дуже сумно від того.
Тому що вони дуже занудні...
А я дуже люблю веселих людей…


Рецензии
Запануєм, тоді і повеселимося ...:)))

З повагою,

Артур Артемов   28.01.2011 16:38     Заявить о нарушении
На это произведение написаны 3 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.