Вдвох

Ти йшов зі мною
Й сліз моїх не бачив.

Я у міцних руках твоїх
Так гірко плачу.

І на моїй душі від сліз рубці.

Дивився ти, але не бачив
Ні сліз, ані душі.

Нас розділяв один лиш крок -
Ти йшов позаду.

Ми йшли вдвох.


Рецензии