Вiршi казання о А. Кашпировсом

  Слався Україна
   На усі країни
   На степи широкі
   На річки глибокі
   Слав свого ти сина
   І його родину
   Де лани широкополі
   Там його Вкраїна
   Де стежки лучисті
   Де річки барвисті
   Лине пісня над простором
   Де зорю свою зустріне
   Слав його щодужче
   Слав за небокраї
   Бо вже лине колесниця
   У високім небі.
   ***********************
   
   Чи існує в світі
   Ще така людина
   Щоб могла прославити
   Нашу батьківщину
   Слався країна
   Слався Батьківщина
   Бо ти маєш сина
   Високого чина
   Слався повсюди
   На усі краї
   Слався навіки
   Бо ви спасени
   Слався народе
   Що узрів Господь
   Слався повсюди
   Твій великий род
   Слався навіки
   До скінчення літ
   Більше не буде
   Царя на землі
   Більше не буде
   В світі нових вір
   Бог є єдиний
   І єдиний мир.


Рецензии