Бiлий та вiльний вiрш

Скажи мені, брате,
Ще довго чекати
Твоєї підтримки?
Чи вже починати
За волю вставати
В цей час без затримки?

Кохання втікає.
Мабуть, ще не час.
Любов, що є в нас
Нестримно зростає.

Любов прагне волі,
Щоб зникнула тінь
Отих поколінь,
Що гинуть поволі.

Ми їй допоможемо!
Світлом осяємо
Все, що кохаємо.
І ми переможемо!


Рецензии
На это произведение написаны 3 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.