Без назви

" Світ ловив мене, але не спіймав..." - Г.Сковорода


Як Діоген я з ліхтарем ходжу
Під ясним сонцем - і людей шукаю.
Але всяк креслить вкруг свою межу,
І рідко я її переступаю...
Світ ловить нас. Ми мінимося всі -
Як з давнини водилось на Русі.
І з гіркотою мушу  я  зазнати:
Неспійманих все важче  відшукати!


Рецензии