Не заважайте

Не заважайте.
Дайте
потужити.
Я буду з тихим подивом  дивитись,
Які грайливі і серьйозні діти.
Як осінь підкрадається до літа.
Над цим усим,
Що означає жити –
Поміркувати. Радістю зігріти.
В думках поколихати,
й потужити
над цим усим, що означає - жити.
Не заважайте.
не питайте,
нАщо.
Ніхто не знає, що на світі краще.
І що навсправді
легше, а що важче.
Я ж вам не заважаю метушитись!
Проте я вмію гарно потужити
Над цим усим,
Що означає - жити.

1990


Рецензии