я заснула в долонях нiчноi тишi

я заснула в долонях нічної тиші,
задихнулась минулим, бо подихи глибші.
а в щоденнику знову біла сторінка,
мої дні - лиш життя дешева розцінка.
чорно-біле мистецтво брудних думок,
в рай чи в пекло - один лише крок.
і до серця судинами - бабине літо,
спогад впаде у прірву, інакше - болітиме.
  |13.08.2010|


Рецензии