Слiпi Метелики

а без тебе падати з неба я геть захолону
наче дика самотня мжичка я ж не мжичка
двері сакральні та чакри закрию долонею
сліпі метелики навпомацки
шукають свічку
----------------------Олена Пашук

+++++++++

що з тобою падати з неба,
що без тебе
що мжичкою, що ситром,
що водичкою...
я ж не Cola солодка, Миколо? -
шепочу ледве чутно,
спроквола
та губи зволожені руцею крию сакральні
щоб не зрадили раптом ту чакру найпершу,
таку визначальну...
дурненькі,
бубеняві оті губенята,
а на свічку вінчальну
летять вже метелики сірі,
от вар'яти...куди ви, куди ви,
Сліпії...
 

©2008 Автор: Святослав Синявський


Рецензии
Просто super!:)

Сатива   25.08.2010 14:19     Заявить о нарушении
:-)))) дякую! радий, що сподобалося!

Svyatoslav Synyavsky   26.08.2010 14:54   Заявить о нарушении