Мое кохання. посвящение одной певице на укр. языке

Я бережу твою красу
На крилах бiлих у ночi,
Тобi кохання я несу
В яскравих полумьях свечi.

Я янголом з нiбес зiйду,
В ласкавi губи поцiлую,
Для тебе пролiски знайду
I разом з сердцем подарую..

Я зiрочка в твоiй душi,
Твоiх очей блакитний спалах,
Ти так палала та зiтхала
Читаючi моi вiрши.

Я збережу твою любов,
Твiй тихий подих серед ночi,
Я хочу бути поряд знов
Вдивляючись у твоi очi!!

10.10.09г.


Рецензии