eng н првх экспрмнт

today i'm not in punk rock mood
I will be after dark.
for now  i'm simply Robin Hood
tomorrow Tony Stark

i will rewrite my "poem grey"
and feel my life long dream
i just don't want no longer stay
in universal team

i cut in half the way to end
and try to be beside
it maybe form of self defend
i close my eyes.
i'm blind.


Рецензии
wow!its amazing)

Ольга Понарьина   14.08.2010 16:56     Заявить о нарушении