Galy... Мотыльки...

Горела свечка
            
             Мотыльки...
Рыдая...
            
             Капал воск...

На блюдце слёз
            
             Следы любви...

И жизни...
            
             Мотыльки...

Остался след...
            
             Былых надежд...

Что счастье

             Впереди...

Сгорела свечка
            
             Мотыльки...


Рецензии