Пачка сигарет

Ти пачку легких сигарет
вдихав на повні груди,
чогось спішив,ти думав,
що замало буде.


Та час життя твого спішив
його хотів впіймати
ти все в житті рішив,
але боявся щось ламати.


Я пачку легких сигарет
давно зімяла в мусор,
щоб не боятися іти,
і щоб ніхто не змузив.


Рецензии