Чи згадаеш ти юн сть

Чи згадаеш ти юність,
що приходить у снах,
що лягае промінням
на стиглих вустах


Чи згадаеш обличчя,
що приходять у снах,
Що лягають печаттю
на життевих шляхах.


Чи згадаеш ти юність,
чарівну мов весну,
що лягала росою
на довгу косу.


Чи співаеш ти пісню,
що співали колись,
що приходить у душу,
як не проханий гість.

Чи згадаеш ти юність
голубу синю даль
ту печаль,що заступить
забувай поскоріш,забувай!


Рецензии