Настала зр лост пора

настала зрілості пора
іі я зовсім не чекала,
неначе вчора дітвора
мене зі школи гратись звала.

Настала зрілості пора
підкралась не спитала,
чи я в садку своім
всі ягоди зібрала.


Рецензии