Я Бог

Я вітер я зорі я небо й простори
здоровий могучий красивий пахучий
я щястя я радість я можу любити
я можу співати я можу дарити
я світ безкінечний яскравий прекрасний
буваю нестримний і навіть колючий
але в основному я дуже квітучий
я сповнений всього тоді і до нині
я те що ти хочеш пізнати в людині
я бог твій і я у тобі в середині.


Рецензии