Я Вам списав два аркушi...

        *  *  *

Я Вам списав два аркуші
Всіляких віршів.
Як буде сумно на душі –
Вони Вас втішать.
Як вітер взимку завива,
Як Вам не спиться –
Перечитайте ці слова
І – посміхніться.





23.09.06
Санаторій „Карпати”.


Рецензии