Я краю серце i собi, i Вам...

            *  *  *

Я краю серце і собі, і Вам.
І що робить, коли така вже вдача.
За сказані й не сказані слова,
За всі вірші – прошу мене пробачить.




23.09.06
Санаторій „Карпати”.


Рецензии