Стрибае тиск, тремтить рука...

           * * *

Стрибає тиск, тремтить рука –
чого б це раптом?
Щось його серце такт збива,
мов той реактор.
Де взяв реакцію таку,
що дах зриває?
Налийте чарку коньяку
йому до краю.
Налийте йому ще одну,
і вже хутчіше –
Нехай іде на теренкур
та вірші пише.
А там, дивись, то все, як дим,
розвіє вітром.
Недарма кажуть, час один -
найкращий лікар.



Санаторій „Карпати”, 2006 р.


Рецензии