Думки про тебе

Мої думки про тебе
Занадто вагомі
Щоб переміщувати їх
З долонь у долоні
Їм тісно у віршах
На папері їм прісно
Але поруч з тобою
Вони-дикі пси
Розривають мене на шматки.
Я потім,збираю себе до купи,
Але ти вагоме безглуздя,
Яке лізе мені у душу
І шкребеться у серце.
І взяти би вогнепальну зброю,
І кулю випустити у скроню,
Цій вагомій любові,
Яку ладна розірвати
За ті думки про тебе
Що ставлять тяжкі побої
На лінії серця,що на моїх долонях.
Тих долонях, які
Відчували дотик твій.
Тактильне відчуття нереальної любові,
Яке звело мене з глузду
І змусило вдягнути душу
У заспокійливу сорочку
І стрічкою заліпити рота
Щоб не вдалось тобі почути
Які болісні ті муки
Які мені ти причиняєш.
Бо ти підеш,але
Не зміниш вагомості
І нескінченності думок
Які живуть бажанням
Жити у серці двох
І не загинуть доки буду
Я тебе любити….
Мовчки….тихо…


Рецензии