Уяви John Lennon Imagine

Лиш спробуй уявити
Блакить у небесах,
Нема над нею раю
І пекла теж нема.

Ти уяви, як люди
Живуть за для життя.

Коли нема кордонів,
Немає ворогів,
Нема причин вмирати,
Немає вбивць, катів,

То будуть люди жити
У вічній злагоді.

Ти скажеш, – Я лиш мрійник,
Але, з таких як Я
Складаються надії,
З яких живе Земля.

Відсутня всяка власність,
Як зможеш, уяви.
Нема жаги і спраги,
Всі люди мов брати.

Лиш уяви як люди
Об’єднують цей світ.

Нехай це тільки мрії,
Та мрійників таких
Чимало є у світі,
Приєднуйся до них.

2001


Рецензии