Я в дгуляв вс п вв дпусткии,

Я відгуляв всі піввідпусткии,
Себе я забув восені,
У небі я пробачив густки,
І зараз тут, зі мною дні,
Які залишилсь такими ж,
А ви чекали, шо іншіми?
Працюю ліпше, все є знову,
Не вмер пелюсток Казанови!
Ще жити довго, мрію небом,
Черговой Натою та морем,
Без них мені ганебне горе,
І мені просто бути треба!


Рецензии