***

Інтро 3

         Складати віршики про квіточки,
      Пташки, хмарки й садочки –
      Тепер то  не моє…
       Давно те все в землі гниє.
      Писати вам про щастя?
        Знайти його в не вдасться.
     А може просто помовчати?..
    Не треба вам цього читати…
      Писати вам як жити круто :
        Понти, понти… як все це тупо.
        Вийди на вулицю, вдивися в очі,
         Отам моя поезія не спить щоночі.
            Вона смердить, стікає у Дніпро,
            Вона  для тих, хто називається ніхто.
           Ці рими не для масової верстки,
  Вони зігріють тих, хто померзли,
       Всіх тих, хто не розучився відчувати.
        Хто знає,як  кохати і страждати.
        Якщо шукаєш щастя – викинь це.
                Бо  «Позитив від негативу» його не принесе.


Рецензии