Записка в н куди аутро

Я помираю… тихо,
Безболісно, повільно.
Пробачте все
У чому я був винен.
І вже не треба
П’янких губ, брехливих слів.
Піти з прокльонами –
Єдине лиш, що я зумів.
Нікого не порадують
Усмішки мої.
Тихенько  Санчо
Гниє в землі.
Я тихенько відмирав
Клітина за клітиною.
Прощай, суровий світе,
Я залишивсь дитиною.
Кожен божий день
Я вбивав у собі монстра.
 
Тепер мертвий він навіки
З ножем у серці гострим.
Я чую сміх,
Ба, досить вже вистав,
Прощай, суровий світ,
Мій час так і не настав…
Хоч пом’яніть,
Здійснилась ваша мрія,
Я сам цього хотів,
Я років сім десь без надії…


Рецензии