Я вас торкавсь так безсоромно, киця,

Я вас торкавсь безсоромно, киця,
Про все питав, бажаючи дивится,
І завжди було всього мало,
Тим ранком було дивно, Гала!...
Наш гай горів, палало моє тіло,
Зі мною "негаразд" красуня мила?...
Я тільки шо кохав свою кобету,
На гілочках Карпат, поганець, грішник,
Подарував вам всі латаття,
Як бісеня з палаючей Опішні,
Залишив вас зовсім без плаття!...
Кохання рядом, в ньому сила,
Моя спокуса світ відкрила!


Рецензии