Собака

Кремезна...
Затхла діва
Шукає у тобі повітря співи
Їй не треба дива,щоб забрати вітер у твоїх просторах,хвилях
Зовні вона прекрасна мов ранкове сонце у вікні
Всередині мов пекло! Чорне...З криками у пітьмі...
Повсюди лунає її огидний сміх...
Тримайся брате,ось тут почнеться бійня
За серця стук що лунає в той пітьмі
Візьми в кулак всю свою силу,біль,уміння...
Та вдар...І ти побачиш,як та брудна потвора кричить и молить:
-Схаменись коханий!Я ж тебе люблю
Я буду як слухняна свора, о тих собак що лижуть п'яти день у день!
Не слухай брате...Я молю,вона ж собака...
А собака звір...І огидним диханням своїм отруїть все твоє буття,повір!
Тримай життя в долонях,а не в лапах...
Не слухай її гучний лай...
Люби людину,а не звіра...І тоді знайдеш ти...Рай.


Рецензии