Про квiти

-Про що я мушу
гомонiти?
/мовчала бабка у
трунi/
Про не политi нинi
квiти -
шо у садочку й на
вiкнi...

Мовчить i Киiв* -п'ята
ранку,
а о десятiй -
понесуть
вже не самотню бабу
Ганку,
щоб через котрий час -
забуть...

:\

* -радiо


Рецензии