Штани

Хоч жінці Бог штани забороня,
вона у них уперто влізла,
бо, безперечно, жінка у штанях
для чоловіка сила грізна.
Та що там Бог і Біблія свята –
тепер ікона очі ріже,
не та мораль, і жінка вже не та,
та й чоловік – діжа несвіжа.
Сьогодні в жінки все на видноті,
дівчата – з голими пупами,
і козаки давно уже не ті,
чортзна-куди поділись дами.
Як дама наша шастає в штанцях,
цигарку запиває пивом,
чи може козака особа ця
причарувати шлюбним дивом?
І, взагалі, на жіночці штани
чомусь римуються завсіди
зі словом засмальцьованим «шпани».
Від них, можливо, й наші біди?
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
А поки що… дивись хоч у бінокль –
не вгледиш жодної спідниці,
усе штани й штани. Немов жінок
залишилось вже одиниці.


Рецензии
Юрий,сейчас молодёжь одевается вызывающе,ходят практически голые.
С уважением,Анатолий Алейчик.

Анатолий Алейчик 2   03.09.2010 20:55     Заявить о нарушении
Приятно услышать голос однодумца, Анатолий.
С искренним уважением
Юрий Ош

Юрий Ош   20.09.2010 00:27   Заявить о нарушении
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.