Боляче

Останній подих серця,
Останній рій думок
І голос не озветься -
До вічності лиш крок.

В нікуди піду без тебе,
Назавжди себе приречу,
Я не сховаюсь від себе,
Але від тебе втечу.

Бо серце не кров'ю стікає,
Душа не від рани болить -
Мене любов шалена вбиває,
Не вміє кохання жаліть.


Рецензии