Гошiв 1951

там 
де  тече  Свіча 
сам 
запалив  свічу
зір
твій  поглинув  час
з  гір 
схлипи  вітра  чуть
в  лоні 
сумних  смерек
там 
де  Ясна  Гора
легінь 
на  імярек
чічку  кладе  до  ран
сірий 
цвіте  чугай
ружею 
кров  до  ніг
сил  мені 
Боже  дай
щоб 
долюбити  зміг

тишу  долає  крик
кришиться  на  плаї
ранок  торкає  лик
Матері  Божої


Рецензии