Ясеневий Романiв

http://makrus-studio.com/node/1204

На поліській землі,
Гнізда в"ють журавлі.
Черешневі сади та жоржини,
Там містечко моє,
Там душа виграє
І в обійми Романова лине.

Зупинюся на мить,
Бо повітря п'янить.
Чути спів солов'їної мови.
Тиха річка Лісна,
Поколінь дивина,
Губить слід у зеленій діброві.

Приспів
Назавжди у душі полум’яній
Ясеневий пісенний Романів,
Неозора блакить голубина,
Мальовнича свята Батьківщина.

Пропливають роки,
А мої земляки
Бережуть, як зіницю, Романів.
За сердечне тепло
За натхнення крило
Вам уклін, мої романівчани.

На весь світ прославляй
Рідний батьківський край,
Одягай вишиванки святкові.
Хай містечко моє
Зі джерел воду п’є,
Вічно житиме в щасті й любові.


Рецензии
Здравствуй, Танечка! Если бы так у всех было на земле:
"Вічно житиме в щасті й любові"...
Красивый твой Ясеновый Романов!
С тёплыми пожеланиями и любовью, Валя.

Валентина Яроцкая   15.02.2013 07:48     Заявить о нарушении
Спасибо, Валечка, за теплые слова!
Очень тебе рада!
С любовью,
Таня

Татьяна Левицкая   18.02.2013 14:03   Заявить о нарушении
На это произведение написано 16 рецензий, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.