За вiкном...

За вікном так усього багато:
Осе дерева, ось ліс, а ось хата,

Ніжно музика звідкись луна,
Про весну сповіщає вона.

Ось пливуть так невпинно хмарки,
Ніби справи у них невідкладні,

А ось там проросли квіточки,
Такі ніжні, красиві, нарядні.

Вправний щебет маленьких пташок,
Яким хочуть вони щось сказати,

Паде дощ на маленький дашок,
Хочу з ними разом заспівати!

Кукурікання півня в дворі
І жужання комашок різних,

Досконалість в усьому житті,
Лиш поміть це, доки не пізно.


Рецензии
Я вже помітив.
Але є маленька недосконалість на початку другої строки.
З повагою, Валерій.

Валерий Калмыков   28.07.2010 03:29     Заявить о нарушении
Дякую, Валерій. Врахую =) Тут ще багато недосконалостей. Я тільки вчусь.

Наталия Федоришин   28.07.2010 10:14   Заявить о нарушении