Я напишу тобi листа

Я напишу тобі листа
На невгамовних хвилях моря,
Передвечірніх небесах,
На ковдрі макового поля.

Я напишу тобі про світ,
Що схований поміж камінням,
Що причаївся поміж вій
Собі ранковим сноведінням.

Я напишу тобі листа,
Складаючи рядки у рими,
І згадок  зібрані  слова,
Рушають, ніби пілігрими.

Останній аркуш допишу
Та відішлю тобі, минуле.
Колись  побачитися знов
Чи доведеться, моє любе?


Рецензии