Цв те вишня по садах

Цвіте вишня по садах
Цвіте й отцвітае
Я не можу це змінить
Хоч сум серце крае
 
Тече час наче вода
Тече, не зупиниш
Я не буду для тебе
Рідною людиной

Хоч хотіла я цього
Марила тобою
Та кохати мене
Не будеш ніколи

Я до серця твого
Доріжку шукала
Та в гіркоті твоїй
Зовсім заблукала

А як іншу пом’янув
Зайшлася   від болю
Подивився і забув
Така в мене доля.


Рецензии